HiWatch PLUG-WORK-PLAY Solutia Ip de la Hikvision

Soluția IP HD Hikvision HIWATCH PLUG -work – PLAY este special conceput pentru sectoarele SMB în cazul în care este necesară o calitate înaltă a imaginii butwith buget strâns . Este forapplications adecvat , cum ar fi magazinele de vânzare cu amănuntul , clădiri de birouri și de supraveghere acasă . Împerecherea plug & play cu NVR-uri Hikvision camera de supraveghere video IP și software- ul iVMS – 4200/4500 de gestionare video prezintă o soluție completă , ușor de gestionat pentru sistemele IP de supraveghere .

Doresti să experimentezi beneficiile și a valorilor reale ce oferă echipamentele de supraveghere IP ?
Le-am făcut simplu pentru tine !

1. Ușor Utilizare : Pur și simplu conectați în soluție IP HD Hikvision lui , nu au cunoștințe de rețea necesare . Thesolution vă oferă tatea și manevrabilitatea Flexibil lance IP supraveghea , rapid și easydeployment și configurarea sistemului fără efort .
Video

2.Live : Soluția funcționează 24/7 , în timp ce , de asemenea, experiență imageclarity HD uimitoare . Serviciul Hikivision HiDDNS este , de asemenea, cu condiția de a monitoriza de la distanță pe internet !

3.Feel Secure : Watch si Redare video live oricând , oriunde , și vă puteți bucura de o soluție de IP HD de viață whileHikvision vă păstrați în condiții de siguranță și securitate .